Historie, mote, interiør, eksteriør, film og musikk fra 80-tallet.

Har:

Mye volum, vilt, krusete og krøllete var Noe av Det hotteste På 80 tallet.

big-hair3.jpg


"Den siden hestehale" var også populær.

side-ponytail3.jpg




external image clip_image002.jpgexternal image clip_image004.jpgSolbriller!

Solbriller med butikken plastikkrammer var mote for bade menn og Kvinner Til midten av 80-tallet. Jeg 84 og 85 var små Det metallinnrammede Briller Som var inn. På slutten av 80 tallet, med var Det solbriller skilpaddeskallfarge Som var populært, de var mindre og rundere Enn hiet typen Som var populær Tidligere dette Tiaret. Men allikevel var Ray-Ban Wayfarer ekstremt populært, Etter på Tom Cruise silt slike in segmentet i Filmen Top Gun, BLE salget av brillene ØKT med 40%.

Happy bukser!

80-tallets''glade bukser''BLE for Det meste Brukt av tenåringsjenter. De Som brukte disse silt Lykken med SEG. De australske glad pantsene var elastiske shortser, Laget av farger valgt av barn. Den skulle Ikke være for Stram, og Ikke for baggy, og sluttet Rett over kneet. Mange lagde sinus Egne lykkelig bukser Hjemme.

Klokkene!

Jeg begynnelsen av 80-tallet var Det digital klokker med med metallreimer var mest populært, senere var Det digital klokker med innebygde kalkulatorer og En enkel kalender, en nerdete klokketype. Noen klokker fikk TILBAKE romertallene. Tenåringer foretrakk pulserende Plast Swatch klokker, disse Klokkene Kom Ikke Til Europa for PA midten av Tiaret. Ofte var Det å Eller tre av disse Fargerike Klokkene På kjøpe hos arm. Movado Museum ur BLE ultramoderne da de Kom ut, hi Har Ett Enkelt menn elegant design og en stor Prikk der klokken eh 12.

Smykker!

Øredobber BLE populært hos skabb mannlige tenåringer. Gelébånd Eller tynne metall armbånd BLE svært Populære På 80-tallet, Ofte veldig skabb armbånd På en arm. Blant Kvinner var Det Diamanter og Perler Som var populært, Ikke bare for skjønnhetens skyld, menn Som et symbol in rikdom og makt.

Design Undertøy!

Undertøy BLE et veldig Viktig motetilbehør for Bade menn og Kvinner. Kvinner fikk et Stort utvalg av pastell farger og topper med innebygde BH'er BLE veldig populært, Det skulle være synlig under jakken. Mennene BLE mer motebevisste, undertøyet BLE mer fargerikt og boksershortsen BLE''Konisk'', Eller stylet Etter side-vent running shorts med en trimmer kutt.

Spesielle klær!

Tracksuits BLE populært Som fritidsklær og joggebukser BLE no Generell trend. Tilbehør Som leggvarmere og leggings BLE populært Gjennom dansing På tv, dette var streetwear. Gjennom Filmen Flashdance fra 1983, BLE Det populært HA no''naken skulder''. Leotards BLE også Mye Brukt under This perioden, Det var Sterke farger og sporty søker jenter. Skulderputer BLE Ett raskt Inventar i Kvinners kjoler og dresser. Skoene Som BLE Brukt var Som oftest Keds.


80-tallet

HAR: På 80-tallet var Det veldig populært en gå med håret i en hestehale in siden litt Høyt opp, Kreppet Ny høy, fjærhår, krusete Eller krøllete og endel tupering og hårspray. Mange pastell farger F. eks en lilla Eller rosa stripe, gul osv.

Ansikt: Masse Sterke farger i øyenskyggen, lyserosa leppestift, blå maskara, rosa rouge og markere og skimmer "overalt."

Klær: Korte topper, ballongskjørt, rosa gensere, lange t skjorter, leggings, tights, belte i livet, topper som viser skuldre, lyse, trange olabukser, knæsje farger i klærene blandet med f. eks svart tights. Veldig store gensere og gjerne med litt stor utringing rundt skuldre.

Smykker: Store øreringer, hansker Uten fingre, plastikk øreringer og armbånd, converse sko, store hårsløyfer.

80 – tallet
KLÆR/MOTE
Levis, Ball, V-gensere med UCLA på, herrevester var nokså moderne, New Mann-cord bukser, dockside, seilersko, store gensere med merketekst på magen(jo større jo bedre), knall farger, strekkbukser, matchende sokker, belte, veske, store plastsmykker, skulderputer, store øreringer,

MUSIKK
ABBA, Meat Loaf, Bruce Springsteen, Bee Gees, Madonna, Cyndi Lauper, Dum Dum Boys, Bon Jovi og Michael Jackson.

HÅR
Tuppert, hestehale, masse hårspray,

SMINKE
Pastellfarget, lyserosa rouge, blå øyeskygge